Copenhagenshoes

Copenhagenshoes is een Deens designbedrijf dat in 2012 is opgericht. Wij ontwerpen en produceren schoenen, sneakers, hakken, laarzen en loungewear met een focus op kwaliteitsmaterialen, Scandinavische designwaarden en duurzaamheid. Onze passie is mooi, comfortabel en goed ontworpen schoeisel en die passie en liefde vloeit door alles wat we doen.

Bij Copenhagenshoes vind je een breed en interessant assortiment van kwaliteitsschoenen, sneakers, hakken, laarzen, loungewear en sandalen in de nieuwste trends. Onze talentvolle en gepassioneerde designers ontwikkelen elk jaar veel mooie, slimme en stijlvolle stijlen.

Ze doen altijd hun best om de mooiste materialen te kiezen en streven naar de beste comfort, terwijl ze ook hun uiterste best doen om rekening te houden met duurzaamheid en het milieu. Het produceren van mooie kwaliteitsstijlen met aandacht voor duurzaamheid en het milieu is belangrijk voor ons.

We focussen ons op het krijgen van steeds meer van onze stijlen onder onze "We Care" categorie. Al onze stijlen met het "We Care" logo zijn gemaakt van leer dat alleen op duurzame manieren is verwerkt. In de meeste van onze stijlen vind je ons superzachte Copenhagenshoes latex-schuim in de binnenzool. Dit verlicht de voeten en biedt optimaal comfort.

Copenhagenshoes is te vinden in toonaangevende schoen- en modezaken in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Finland en Nederland, evenals in de grootste Deense en Europese webshops.

Bij Copenhagenshoes verzamelen we blije klanten (en collega's) - ordentelijkheid, respect, tolerantie, fair play en transparantie zijn belangrijk voor ons en we streven ernaar dat het door alles wat we doen stroomt.

We werken elke dag aan het beter worden - beter producten maken, beter ontwerpen, nauwere relaties opbouwen, beter communiceren, een betere webshop, betere klantenservice - en terwijl we dat doen, proberen we het superleuk te hebben, positief te zijn en gewoon van het moment te genieten en de momenten die we samen creëren.

Je bent van harte welkom om deel uit te maken van ons kleine designuniversum - Come walk with us ❤