Voorwaarden

 

"Copenhagenshoes.com" wordt beheerd en gerund door "Copenhagen Shoes ApS" KVK-nummer 35 46 55 02 (hierna "Copenhagen Shoes" of "copenhagenshoes.com")

 

Copenhagen Shoes

Lynghøjvej 27

8660 Skanderborg

Denemarken

 

web@copenhagenshoes.com

+45 20 20 01 79

 

KVK: 3546 5502

 

Deze voorwaarden gelden voor aankopen op copenhagenshoes.com. Het herroepingsrecht geldt alleen voor particuliere consumenten die via copenhagenshoes.com kopen.

 

Betaling en levering Op copenhagenshoes.com kunt u betalen met:

 

VISA / Dankort VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Debit MobilePay ApplePay Het bedrag wordt pas afgeschreven als het product wordt verzonden. Als u meerdere producten hebt besteld en één van de producten is op backorder, wordt alleen het bedrag voor dit product afgeschreven als het product wordt verzonden.

 

De prijzen zijn in Deense kronen en zijn inclusief Deense BTW. Bovendien moet de verzendkosten worden toegevoegd aan de prijs. U kiest de verzendwijze aan het einde van het bestelproces. Eventuele betalingskosten worden door ons betaald.

 

Bevestiging van ontvangst van de bestelling en bevestiging van de bestelling Als u bij ons een product bestelt, ontvangt u een bevestiging (bevestiging van de bestelling) per e-mail waarmee bevestigd wordt dat we uw bestelling hebben ontvangen. Hiermee is een bindende aankoopovereenkomst tot stand gekomen met ons.

 

Verzendkosten (Holland)

 

Thuisbezorging 10,- €

Afhaalpunt 0,- €

 

Wereldwijde leveringskosten

 

-Denemarken: Bezoek onze Deense webshop

-Duitsland: Bezoek onze Duitse webshop

-De rest van de wereld: Bezoek onze internationale webshop

 

Let op:

 

-Langere levertijd vanwege verhuizing van het magazijn (8-10 dagen)

-Pakketten worden uiterlijk op 19 december verzonden.

 

De levertijd is meestal 2-4 werkdagen. Al onze pakketten zijn verzekerd en hebben een track & trace-nummer. Bij het verzenden van uw pakket ontvangt u een trackingnummer.

 

Retour en herroeping U hebt het recht om uw aankoop zonder opgave van redenen binnen 30 dagen te herroepen. Als u meerdere artikelen in één bestelling hebt gekocht, kunt u kiezen om het aankoop van sommige of alle artikelen te herroepen. De termijn voor herroeping verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen persoon (behalve de vervoerder) het artikel fysiek in bezit krijgt.

 

Als u meerdere artikelen in één bestelling hebt besteld en wij de artikelen niet tegelijkertijd kunnen leveren, loopt de termijn voor herroeping vanaf de dag waarop u of een door u aangewezen persoon (behalve de vervoerder) het laatste artikel fysiek in bezit krijgt. Als de termijn op een feestdag, zaterdag, constitutioneel vrije dag, kerstavond of oudejaarsavond verstrijkt, wordt de termijn verlengd tot de volgende werkdag.

 

Zo maakt u gebruik van het herroepingsrecht: U herroept door ons te laten weten dat u de aankoop wilt herroepen via e-mail: web@copenhagenshoes.com.

 

U kunt de aankoop niet herroepen door de goederen te weigeren of door ze niet op te halen zonder ons tegelijkertijd te laten weten dat u de aankoop wilt herroepen. Deense klanten kunnen het standaardformulier voor herroeping volgens de wet gebruiken, maar dit is niet verplicht. U vindt het formulier door hier te klikken: herroepingsformulier

 

De termijn voor herroeping is in acht genomen als u uw mededeling dat u de aankoop wilt herroepen verzendt voordat de termijn voor herroeping is verstreken.

 

Terugzenden van het artikel en retourkosten Als u de aankoop van een artikel hebt herroepen, moet u het artikel zonder onnodige vertraging en uiterlijk 14 dagen na het moment waarop u ons heeft laten weten dat u de aankoop wilt herroepen, aan ons terugzenden. De termijn is in acht genomen als u de artikelen binnen de 14 dagen retourneert.

 

Terugbetaling bij herroeping Als u het product retourneert, betalen we alle door u ontvangen betalingen, inclusief eventuele leveringskosten, terug. Dit geldt echter niet in de volgende gevallen:

 

Als u meerdere artikelen in één bestelling heeft gekocht en alleen een deel van uw aankoop wilt terugbrengen, betalen we de leveringskosten niet terug. Als u voor een vorm van levering heeft gekozen die duurder is dan de goedkoopste leveringsvorm die we aanbieden, krijgt u het meerdere wel niet terugbetaald.

 

We betalen het bedrag zonder onnodige vertraging terug en in ieder geval uiterlijk 14 dagen nadat we uw mededeling van herroeping hebben ontvangen. We kunnen echter de terugbetaling opschorten tot we de goederen hebben teruggekregen of tot u aantoont dat u de goederen heeft teruggezonden.

 

We voeren een dergelijke terugbetaling uit met hetzelfde betalingsmiddel dat u hebt gebruikt bij de oorspronkelijke transactie, tenzij u uitdrukkelijk anders hebt ingestemd. In geen geval worden u kosten in rekening gebracht in verband met de terugbetaling.

 

Uitproberen van het product en verpakking U bent alleen aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van het product die het gevolg is van het gebruik van het product dat verder gaat dan nodig is om de aard, eigenschappen en werking van het product vast te stellen.

 

U mag het product in principe op dezelfde manier bekijken als in een winkel, maar u mag het niet gebruiken. Als u het op een manier hebt gebruikt die in een winkel niet mogelijk of toegestaan is en we het product niet opnieuw kunnen verkopen of het niet voor de volledige prijs opnieuw kunnen verkopen, moet u rekening houden met het feit dat we de waardevermindering van het bedrag dat u terugkrijgt, aftrekken. Als het product geen handelswaarde meer heeft, betalen we het aankoopbedrag niet terug.

 

U moet het product in de originele verpakking terugsturen. Bovendien dient u ervoor te zorgen dat het product goed verpakt is als u het retourneert. U draagt zelf het risico voor het pakket/de producten totdat we het hebben ontvang

 

Klachten - Als er iets mis is met het product U als consument heeft recht op 24 maanden garantie. Dit betekent dat als het product een gebrek heeft en u tijdig klaagt, u in eerste instantie het recht heeft om het product te laten repareren of om te ruilen. Als dit niet mogelijk is of niet binnen een redelijke tijd gebeurt, kunt u afhankelijk van de omstandigheden het geld terugkrijgen of een korting op de prijs.

 

Een gebrek is bijvoorbeeld een fabricage- of materiaalfout, of een onjuiste informatie over het product. Aan de andere kant is gewoon slijtage of schade die u zelf hebt aangebracht op het product geen gebrek. Als u een gebrek opmerkt, moet u ons "binnen een redelijke tijd" klagen. We raden u aan zo snel mogelijk te klagen, vooral als het gaat om transportschade.

 

Als u klaagt binnen 2 maanden na het opmerken van het gebrek, is het altijd binnen een redelijke tijd. Als de klacht gegrond is, vergoeden we uw redelijke en noodzakelijke verzendkosten.

 

Als u denkt dat het product een gebrek heeft, vragen we u zo gedetailleerd mogelijk te vertellen wat het probleem is.

 

Onthoud dat het product altijd in een veilige verpakking moet worden verzonden en een ontvangstbewijs moet krijgen voor verzending. Bewaar de postontvangst inclusief informatie over verzendkosten en eventueel traceernummer.

 

Persoongegevensbeleid Op deze pagina kunt u ons persoongegevensbeleid lezen, dat beschrijft hoe Copenhagen Shoes ("copenhagenshoes.com", "wij", "ons", "onze") informatie over u verzamelt en verwerkt.

 

Om te kopen bij copenhagenshoes.com, moet u ten minste het volgende opgeven:

 

Naam Adres E-mailadres Telefoon- / mobiel nummer Het persoongegevensbeleid is van toepassing op zowel de gegevens die u aan ons verstrekt als op informatie die wij verzamelen via de website van Copenhagen Shoes, copenhagenshoes.com ("de website").

 

Copenhagen Shoes is verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens. Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via de volgende contactgegevens:

Copenhagen Shoes ApS

Lynghøjvej 27

8660 Skanderborg

Denemarken

 

KVK: 3546 5502

web@copenhagenshoes.com

+45 20 20 01 79

 

Hieronder vindt u de persoonlijke gegevens die wij verzamelen. We beschrijven ook het doel van de verzameling en de juridische grondslag voor de verwerking.

 

Wanneer u de website copenhagenshoes.com bezoekt, verzamelen we automatisch informatie over u en uw gebruik van de website. We registreren onder andere het type browser dat u gebruikt, de zoektermen die u gebruikt, uw IP-adres, inclusief uw netwerklocatie en informatie over uw computer.

 

De verzameling heeft als enig doel de gebruikerservaring en functies op copenhagenshoes.com te optimaliseren, evenals om onze marketing te richten op verschillende kanalen, zoals Google Adwords. Dit helpt ons om onze gebruikers het meest relevante content aan te bieden. De juridische grondslag voor de verwerking is artikel 6, lid 1, letter f van de EU-Verordening gegevensbescherming.

 

Wanneer u een product koo

 

pt of met ons communiceert op copenhagenshoes.com, verzamelen we de gegevens die u zelf verstrekt. Dit kunnen naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, betaalmethode, informatie over welke producten u koopt en eventueel retourneert, leveringswensen, en informatie over het IP-adres waarvan de bestelling is gedaan.

 

Het doel is om de producten te leveren die u hebt besteld en om onze overeenkomst met u na te komen, waaronder het beheren van uw rechten om te retourneren en te klagen. We kunnen ook informatie over uw aankopen verwerken om aan wetgevende verplichtingen te voldoen, waaronder boekhoudkundige en administratieve doeleinden. Bij aankopen wordt het IP-adres verzameld om fraude te voorkomen. De juridische grondslag voor de verwerking is artikel 6, lid 1, letters b, c en f van de EU-Verordening gegevensbescherming.

 

Nieuwsbrieven Als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, verzamelen we informatie over uw naam, e-mailadres en eventueel mobiele nummer. Het doel is om ons in staat te stellen nieuwsbrieven aan u te verzenden. De juridische grondslag voor de verwerking is artikel 6, lid 1, letter f van de EU-Verordening gegevensbescherming.

 

Ontvangers van Persoonlijke Gegevens Informatie over uw naam, adres, e-mail, telefoonnummer, bestelnummer en specifieke leveringswensen worden doorgegeven aan de vervoerder die de levering van de gekochte goederen aan u verzorgt. Bij aankopen van niet op voorraad zijnde goederen kunnen de genoemde informatie worden doorgegeven aan de producent of verkoper van het betreffende product, die in dat geval de levering zal verzorgen.

 

Informatie kan worden overgedragen aan externe samenwerkingspartners die de informatie namens ons verwerken. Samenwerkingspartners mogen de informatie niet gebruiken voor andere doeleinden dan het nakomen van de overeenkomst met ons en zijn verplicht tot vertrouwelijkheid met betrekking tot deze informatie.

 

Je hebt altijd het recht om ons te verzoeken om te informeren welke informatie we over jou hebben geregistreerd, voor welk doel, wie deze heeft ontvangen en waar de informatie vandaan komt.

 

Als je dat wilt, geven we je een kopie van de persoonlijke gegevens die we over jou verwerken. Je kunt om deze informatie verzoeken door een schriftelijk verzoek te sturen naar web@copenhagenshoes.com. We kunnen je in dat geval verzoeken om te documenteren dat je degene bent die je beweert te zijn.

 

Het recht op rectificatie We corrigeren onjuiste persoonlijke gegevens voor jou. Als je fouten in de informatie hebt opgemerkt die we over jou hebben geregistreerd, neem dan contact met ons op per brief en we zullen de informatie corrigeren.

 

Het recht op verwijdering

 

Er kunnen situaties voorkomen waarbij u het recht hebt om al of een deel van uw persoonlijke gegevens door ons te laten verwijderen. Behalve in het geval dat uw informatie noodzakelijk is voor ons, bijvoorbeeld om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

 

Het recht om de behandeling te beperken tot opslag Er kunnen ook situaties voorkomen waarbij u het recht hebt om de behandeling van uw persoonlijke gegevens te beperken tot alleen opslag. Bijvoorbeeld als u van mening bent dat de informatie onjuist is.

 

Het recht op gegevensportabiliteit In bepaalde gevallen hebt u het recht om uw persoonlijke gegevens in een gestructureerd formaat te ontvangen dat het mogelijk maakt om de informatie naar een andere verantwoordelijke voor gegevens over te brengen.

 

Het recht om bezwaar te maken U kunt altijd bezwaar maken tegen onze behandeling van uw persoonlijke gegevens die worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Als uw persoonlijke situatie het nodig maakt om bezwaar te maken tegen onze behandeling van uw persoonlijke gegevens, hebt u ook altijd het recht om dat te doen.

 

Het recht om toestemming in te trekken U hebt altijd het recht om een toestemming die u aan ons hebt gegeven voor een bepaalde behandeling van persoonlijke gegevens in te trekken. Als u uw toestemming wilt intrekken, neemt u contact op met ons op via web@copenhagenshoes.com.

 

Verwijdering van persoonsgegevens Informatie die is verzameld in verband met uw aanmelding voor onze nieuwsbrief wordt verwijderd wanneer uw toestemming voor de nieuwsbrief wordt ingetrokken, tenzij we een andere grondslag hebben voor de verwerking van de informatie.

 

Veiligheid We hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen het onbedoeld of onrechtmatig vernietigen, verliezen, wijzigen of beschadigen van persoonsgegevens, alsmede tegen het ongewenst ter kennis komen of misbruik hiervan.

 

Alleen medewerkers die daadwerkelijk behoefte hebben aan toegang tot uw persoonsgegevens om hun werk te kunnen doen, hebben toegang tot deze gegevens.

 

Contactgegevens Copenhagen Shoes is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die via de website worden verzameld. Als u vragen of opmerkingen heeft over deze privacyverklaring of gebruik wilt maken van een of meer van uw rechten, neemt u contact op met:

 

Copenhagen Shoes ApS

Lynghøjvej 27

8660 Skanderborg

Denmark

 

CVR: 3546 5502

web@copenhagenshoes.com

+45 20 20 01 79

 

Wijzigingen in de privacyverklaring Als we wijzigingen in de privacyverklaring aanbrengen, zullen we u daarover bij uw volgende bezoek aan de website informeren.

 

Cookies Door gebruik te maken van copenhagenshoes.com gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Een cookie is een kleine datafile die we op uw computer plaatsen om bij te houden wat er tijdens uw bezoek gebeurt en om uw computer te herkennen. Een cookie is geen programma en bevat geen virus. Aankopen op copenhagenshoes.com zijn onderworpen aan Deense wetgeving. Elke geschil wordt beslecht door de Deense rechtbanken.